Retro spelkvällen 2009-10-18

Picture_1762

Då var ännu en spelkväll med datameck avklarad! Det blev en hel del spelande och en hel del meckande.. fast mest meck för @andreas28 då och mer spelade för oss andra 🙂

Verktygen på detta kalaset var inte mindre än 5 st Amiga 1200! Fast det var bara tre st som var inkopplade samtidigt. Och även en c64 i form av en Competition Pro jockstick.

Det hela började med en otrolig tävling av California games till c64:an vilket alla var otroligt entusiastiska i. Ingen lyckades göra något välbetänkt, det enda som jag lyckades få till förutom att dratta väldigt presentabel i jordytan var en 360 graders spin med cykeln i Bmx grenen, vilket led att jag tog hem medaljen för cupen:)

Under tiden som @andreas28 meckade med att länka ihop två Amiga 1200 så spelades det Nebulus till c64:an, intensivt folkkärt! Även hel hel del matcher i Rampart avverkades. När meckandet med datorerna var färdigt så började kvällens höjdpunkter, nämligen Bratwurst och Blob kombat. Bratwurst är sjukt kul och föreslås glödhett för någon som har en uphottad amiga 1200 med en såndär extra grej där bak för att plugga in 2 extra kontroller!

För att summera kvällen med fem till trettio ord så måste jag säga att det var riktigt kul! Inga fashionabla Pc datorer inblandade utan bara retro för hela jetongen! Vi hade en hel del requests på att spela Worms som också jag hade sett fram emot, men det blev inget av det så vi satsar helt enkelt på Worms till nästa retro kväll!

Foton från kvällen hittar ni här: http://thermoptic.jalbum.net/Photos/Retrokv%C3%A4ll%202009-10-18/index.html

3 thoughts on “Retro spelkvällen 2009-10-18

  1. haha ja riktigt fett va d, kul att så många kom ändå. Roligt att vi kunde få amigorna att funka bättre än nånsin (xtreme racing linkat) nästa gång borde bli väldigt bra, ja e såklart redan sugen.. hoppas man får till nått innan starcraft 2.. borde ju gå ;P

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s