Avsluta ett spel

Gamesbest3

Många är säker vana med det problemet att man påbörjar ett nytt spel då man inte klarat av det man sitter och spelar för tillfället. Det kan vara flera anledningar, man har fastnat i spelet och då tröttnat på det, det har släppts ett nytt bra spel som man väntat länge på som man går över till. Eller det som jag tror jag råkar ut för mest att jag helt enkelt tar ett för långt uppehåll och kommer ifrån spelet, minns inte var jag är o storyn och så orkar jag inte ge mig in i det igen.

Jag har bestämt mig för att nu avsluta det spelet jag håller på med, Vilket för tillfället är Mass Effect 2. Så även om jag har FFXIII liggandes här så får jag alltså inte give in to temptation och börja spela det! Gah, jobbigt men det skall nog gå bra, ME2 är ett mycket bra spel så jag njuter så länge det finns kvar.

Men jag var ju inte lika noga med detta förr i tiden så jag har fortfarande ett gäng spel på kö som är jätte bra och som jag verkligen vill klara av. Vi har tex det fantastiska spelet Oakmi, jag har gjort flera uppehåll i det spelet. Varje gång jag börjar spela det igen så tycker jag det är en utav dom bästa spelen som skapats men ändå lyckas jag kommer ifrån det hela tiden, skärpning! Har även Zelda Windwaker kvar att klara som är ett väldigt mysigt spel!

Och så har man ju några spel som man skäms över att man inte spelat igenom, Jag har tex påbörjat Chrono Trigger flera ggr men inte klarat av det. Och för många år sen spelade jag igenom halva Final Fantasy VI. Eftersom det var så länge sen jag spelade dom så är det inget jag kan bara fortsätta i, utan får helt enkelt börja om från start!

Btw ovan är en bild som jag snickrade ihop för ett par år sen, har för mig att det var en Flickr grej som några höll på med. Det är en massa små screenshots på flera av mina favoritspel och andra viktiga titlar under mitt liv. Mycket cred till den personen som verkligen lyckas känna igen alla spelen på bilden 🙂

5 thoughts on “Avsluta ett spel

 1. Själv har jag svårt att släppa ett spel förrän jag klarat det. Dock är tidsproblemet ett bra mycket större problem nu för tiden.. :(. tänkte försöka känna igen spel men då min hjärna verkar glömma speltitlar och namn så fort jag hört dem så blir det bara frustrerande

  Reply
 2. 3: Flashback
  4: Quake 1
  8: Double Dragon 2
  10: Excite Bike
  14: The Specialists
  15: Soldat
  17: Bubble Bobble
  19: Desert Combat
  21: Mega Man 2
  30: Liero

  Jösses vad många bilder det var! 🙂

  Reply
 3. Känner igen många fler men vill inte gissa om jag inte är 100% säker. T ex kunde jag ha svarat “Sonic” eller “WipeOut” eller “Tekken” eller “Aladdin” eller “BurnOut” eller “Zelda” men när jag inte vet exakt vilken upplaga det är lämnar jag det till någon annan! 🙂

  Reply
 4. Försöker mig på resten av spelen, men jag gör ett par gissningar. 😉

  1: Sonic 2
  2: Vice City
  5: Final Fantasy VI
  6: Wipeout 2000
  7: Tekken 2
  9: Ridge Racer 2???
  11: Goldeneye
  12: SSX 3
  13: Bruce Lee
  16: REZ
  18: Max Payne 2
  20: Final Fantasy VII
  22: Xenogears
  24: Yoshi’s Island
  25: Darkside Adventures
  26: Okami
  27: Descent?
  28: Super Aladdin
  29: Wipeout Fusion
  31: Burnout 3
  32: World Heroes
  33: Beyond Good & Evil
  34: Colin McRae 3
  35: Secret of Monkey Island 3
  36: Zelda Wind Waker

  Nummer 23 ser ut som indiespelet som utspelar sig under vattnet. Jag kommer inte på namnet, men var det verkligen släppt när du gjorde kollaget??

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s