Retrospelsmässan 2010

Igår var vi som planerat på Retrospelsmässan i Göteborg. Jag och ett gäng kompisar hade bestämt att mötas upp i stan och sen se till att vara på mässan vid klockan 11, då borde första rushen av köerna lugnat ner sig. Men så var inte fallet, när vi väl dök upp så var det en ganska ordentlig kö som stod still ganska länge. Efter ett tag dök det upp en kille från mässan som förklarade för oss att det var fullt inne i lokalen. Så vi fick vänta tills folk lämnade lokalen. Efter ca 40 minuter var vi inne.

Lokalen var extremt liten, iaf för alla dessa människor. Det gick inte att ta sig fram, och efter 5 minuters väntande för att bara ta sig fram och titta på första border så kände man att man ville där ifrån. Jag var bla där för att hitta lite roliga spel och prylar att köpa, men man orkade inte med det. Jag fick iaf tag på en NES multi-tap som jag saknat och en extra Dual Shock till ps2:an.. det var allt 😦 Sen orkade vi inte mer.
Men jag fick pratat med Martin Lindell från Dataspelsbranchen och Nikke från Xboxflickan bloggen, vilket var väldigt kul!
Vi hade planerat att stanna några timmar, vara med på tävlingarna etc men vi orkade bara med ca 30 minuter. När vi lämnade lokalen så hade det gått ca 3 timmar sen dom öppnade dörrarna till lokalen och då var det fortfarande en megalång kö utanför, helt galet.

Så vad tycker vi om Retrospelsmässan detta året? En besikelse? Ja på sätt och vis. Det var ju exakt så som vi förväntade oss det med en massa roliga spel att titta på och köpa, men allt detta pajade helt då dom hade en så liten lokal. Personerna som arrangerade hade nog inte räknat med så mycket folk, men iom detta så vet vi ju hur populärt det är med retrospel! Nästa år så får dom helt enkelt hyra Svenska Mässan så man får lite utrymme att röra sig på 🙂

Media_httpimg203image_xrhzf
Media_httpimg687image_mubeg
Media_httpimg21images_fldni

3 thoughts on “Retrospelsmässan 2010

  1. Jo det hade varit kul om lokalen varit större men det kommer den vara nästa år. Vi som arrangerade är ändå nöjda med att mässan blev framgångsrik. Det kom över 600 personer dit

    Reply
  2. Oj 600 besökare alltså, det var inte dåligt! Det förstår jag att ni verkligen var nöjda med. Retrospelsmässan var iaf något mycket kul och vi är galda att ni som arrangerade det hela drog igång hela detta projektet! Vi ser fram emot nästa års mässa!

    Reply
  3. Jösses, där var ju kön en bra bit längre än vad den var när vi gick ut för en bit mat. Kul att du kom fram och hälsa, dina komplimanger om mina videos värmer!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s