Love Love

LOVE är ett coop online spel i en mycket vacker värld. Själva spelet är en blandning av ett Fps och ett Rts där man hjälps åt att bygga upp byggnader och försvar genom ett gäng olika noder och enheter, en server rymmer 400 personer. Världen är helt fantastiskt vacker och det känns som ett äventyr att bara titta runt på de fantastiska miljöerna. Det som skiljer denna världen från andra mmo spel är att spelarna själv kan påverka den och bygga om terrängerna, och skapa hela landskap och städer om man så vill.

Eskil Steenberg heter personen som ligger bakom Love, han har programmerat hela världen, motorn, modeller, animationer, ja allt. Den första alpha versionen av Love släpptes 2009 och bara för några månader sen (2010) släpptes den färdiga versionen.

Jag har själv inte testat Love pga spelet har en månadskostnad och det behövs en hel del tid att komma in i detta spelet, tid som jag inte har just nu men jag är ändå väldigt lockad att någon dag ta mig tiden och testa det.

För mer info kolla in Love in Verses wikin där det finns faqs, podcasts och tutorials. Eller spana in Loves officiella hemsida.

Media_httpimg835image_xcjgl

Media_httpimg801image_rdzud

Media_httpimg835image_aiebe

Media_httpimg835image_rbwhe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s